Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Opkoper van uw huis in Goes kan een redder in nood zijn

Waarom juist in Goes uw huis laten opkopen? Daar gaat een verhaaltje aan vooraf. Een Goede vriend uit den Haag was nog niet zo lang geleden in Goes. Hij praat er zelf liever niet meer over maar daar komen we straks op terug. In ieder geval had hij tijd genoeg om eerst wat door het mooie Goes te slenteren, waarbij het hem opviel dat er veel huizen te koop stonden. Vanuit zijn Haagse visie vond hij dat bijzonder.

Hij kent ons, Voesenek Vastoed uit Breda, als gerenommeerde huizenopkoper

Dat is zeker ook de reden dat hem dat verkoopaanbod opviel. Onze vriend uit den Haag is een enthousiaste ADO Den Haag aanhanger. Zijn waarneming van het huizenaanbod in Goes kwam dus voor de oefenwedstrijd tussen het elftal van Goes en ADO. Nu wil het dat de Goessenaren met 2-1 wonnen. Beter gezegd, ze hadden ADO verslagen. Het tweede deel van zijn verblijf in Goes was dus per definitie verziekt. Toch sympathiek dat hij ons, Voesenek die actief is van Breda tot Vlissingen, van het woningaanbod op de hoogte bracht. Voesenek Vastgoed is al generaties lang actief in de vastgoedbranche. Vandaar de hulp die wij alle huizenbezitters in Goes, die hun huis willen verkopen, via deze weg onze hulp willen aanbieden.

Het opkopen van een huis bespaart de eigenaar alle verkoopzorgen


Als u zelf uw huis wilt verkopen kunnen wij zo een lijst van activiteiten en zorgen opsommen waarmee u te maken krijgt of nu al heeft. Bijvoorbeeld:  

  • Een makelaar selecteren en discussiëren over de verkoopprijs
  • Advertentie, borden in de tuin of plakkaten op de ramen
  • Uw huis in Goes verkoopaantrekkelijk maken (kost meer dan u denkt)
  • Kijkers ontvangen die pas later wel of niet beslissen
  • Courtagekosten betalen evenals de notaris rekening
  • Afwachten wanneer een potentiële koper beslist, denk aan de financiering
  • Voorlopig niet weten wanneer u over het verkoopbedrag kunt beschikken

Als nu een gekwalificeerde huizen opkoper in Goes dit alles van u overneemt?

Dan kunt u het hele bovenstaande rijtje vergeten. Voesenek Vastgoed is in staat om in één dag een serieus bod te doen, waarvan u niet bang hoeft te zijn dat wij daarop terugkomen. Misschien verzachten wij daarbij het leed omdat u de mooie stad Goes met zijn historische autovrije Grote Markt moet verlaten. Niet meer even gezellig aan de sfeervolle Oostwal zitten. Daar tegenover staat zorgeloos uw huis overdragen dat wij snel van u kunnen kopen. Uw portemonnee lekker dicht houden, want wij draaien op voor alle kosten, ook die van de notaris. En dan het geruststellende idee dat direct na de passage bij de notaris u de opbrengst van uw huis in Goes in handen heeft.

Voesenek, uw huis opkoper in Goes, speelt open kaart


Als Zeeuwse inwoner bent u nuchter genoeg om te beseffen dat aan het kosteloos overdragen van uw huis een keerzijde zit. Wij zouden niet lang meer bestaan als er helemaal niets tegenover zou staan. Ons bod zal wat lager zijn dan de hoogste marktwaarde. U krijgt daarover van ons alle informatie en we kunnen u verzekeren dat de financiële balans gunstig naar u zal doorslaan. Zeker als u het ontzorgen er ook nog bijtelt.
Onze ADO vriend is allang weer thuis, is al wondenlikkend zijn moreel weer hersteld en de toppers van de voetbalclub Goes zullen nog lang nagenieten. Aan u de uitnodiging om ons te bellen, zodat wij een afspraak kunnen maken en u -zonder enige verplichting- alle mogelijkheden voor te leggen en wellicht een bod te doen. Zoals u heeft kunnen lezen, Voesenek Vasgoed is niet "zunig" maar wel snel.