Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis opkopen Bergen op Zoom

Huis opkopen Bergen op Zoom

Huis opkopen Bergen op Zoom?

Heeft u een mooi huis in Bergen op Zoom dat u wilt laten opkopen? Bent u toe aan financiële zekerheid en een snelle verkoop van uw woning? Dan bent u bij Voesenek Vastgoed aan het juiste adres! Niet voor niets zijn wij al sinds 1981 de specialist in het opkopen van huizen en gingen vele tevreden cliënten u voor. In dit artikel besteden we aandacht aan de werkwijze en de voordelen van het opkopen van uw huis in Bergen op Zoom.

Het laten opkopen van uw huis in Bergen op Zoom; wat houdt het in?

In tegenstelling tot een makelaar, beschikken wij zelf over financiële middelen om direct uw huis in Bergen op Zoom op te kopen. Hieraan komt dus geen makelaar of enig andere bemiddelaar te pas waardoor wij een zeer snelle afhandeling kunnen garanderen en u bovendien bespaart op allerlei kosten die daaruit zouden voortkomen zoals makelaarskosten. Bent u helaas genoodzaakt om uw huis in Bergen op Zoom te laten opkopen vanwege een vervelende situatie zoals een overlijden, dreigende executieverkoop of scheiding? Voesenek Vastgoed heeft voor elke situatie de juiste oplossing.

De procedure achter het opkopen van uw huis in Bergen op Zoom

Het opkopen van uw huis in Bergen op Zoom, onderverdeeld in drie stappen:

Bezichtiging
We bekijken uw huis en brengen direct een passend bod uit.

Koopovereenkomst
Hebben we een overeenstemming over de verkoopprijs, de aanvaardingsdatum en de aanvullende voorwaarden? Dan leggen we de benodigde gegevens vast in een koopovereenkomst.

Notaris
Koopovereenkomst ondertekend? Dan zetten wij dit door naar de notaris voor de eigendomsoverdracht om uw woning in Bergen op Zoom officieel op te kopen.

Kennismakingsgesprek voor het opkopen van uw woning in Bergen op Zoom?

Wij komen graag met u contact om u vrijblijvend te informeren over alle mogelijkheden om uw woning in Bergen op Zoom op te kopen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Mogelijkheden bespreken onder het genot van een bak koffie?