Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis meteen verkopen

Huis meteen verkopen

"Huis meteen verkopen" betekent eigenlijk "We willen geen tijd te verliezen"

Als tijd en dus ook zorg het grootste probleem is bij de verkoop van uw huis, dan stellen wij voor eerst even de traditionele procedure te laten zien. Dit doen we in de vragende vorm zodat u zelf gemakkelijk een ja of een nee kunt invullen. Uw antwoorden wijzen u daarna moeiteloos de juiste weg.

Kunt u genoeg tijd vrij maken voor de volgende zaken om "Huis meteen verkopen" waar te maken?

 • Bent u bekend in de makelaars-wereld en kunt u snel een selectie maken met wie u in zee wilt gaan?
 • Heeft u tijd voor onderhandelingen met de geselecteerde makelaar om advertenties te bespreken, condities overeen te komen en de Funda presentatie door te nemen?
 • Heeft u tijd om uw huis, van binnen en van buiten, verkoop aantrekkelijk te maken?
 • Kunt u zich vrijmaken om kijkers en hopelijk potentiële kopers te ontvangen?
 • Bent u beschikbaar voor kijkdagen?
 • Heeft u tijd en zin om tussentijds te onderhandelen?
 • Heeft u tijd en geduld om op de beslissing van een mogelijke koper te wachten bijvoorbeeld tot de financiering rond is?
 • Durft u al in te schatten wanneer u uw huis verkocht zal hebben?
 • Heeft u tijd voor de notaris als het tot verkoop komt?
Heeft u hier vaak "nee" als antwoord? Verkoop dan nu aan ons!

"Meteen huis verkopen" spreekt u aan. Het ontbreekt u dus aan tijd.

Om uw tijdprobleem -ongeacht waardoor het ontstaan is- op te lossen nodigen wij u uit even een switch te maken van verkopen naar kopen. In dit geval betekent kopen gelijktijdig "snelheid".

Iedere keer als u "wij" gelezen heeft staat dat voor Voesenek Vastgoed in Breda. Wij zijn dus ook degenen die uw verkoopprobleem kunnen omzetten in een koop oplossing. Wij kunnen uw huis kopen en alles regelen van de eerste kennismaking tot en met de directe betaling na de handtekening bij de notaris in slechts één week tijd. Om in het kort te beschrijven hoe wij dat aanpakken leest u hieronder:

 • U nodigt ons uit voor een informatief gesprek en wij leggen u daarbij alles zonder vakjargon uit.
 • Gelijktijdig bezichtigen wij uw huis en doen u in één dag een bod. Niet zomaar een richting maar een bod waar wij ons volledig aan zullen conformeren.
 • Zijn wij het eens, dan verzorgen wij de koopovereenkomst, leggen die voor te ondertekening.
 • Alle tussenliggende administratie is voor ons en wij maken een afspraak bij de notaris.
 • Direct daarna ontvangt u het overeengekomen bedrag.

Wat bespaart u als wij uw huis meteen kopen?

Op de eerste plaats een heleboel tijd en veel zorgen. Bovendien bent u niet meer afhankelijk van het tijdstip waarop een mogelijke koper "ja"zegt. Het gehele traject kost u geen cent. Geen courtage, geen advertentiekosten en geen notaris kosten. Dat er voor u totaal geen kosten aan verbonden zijn houdt wel in dat ons bod een beetje onder de marktwaarde zal liggen. Maar onze ervaring heeft geleerd dat de kosten die u bespaart, en die zijn niet gering, de balans aardig in evenwicht houden met de wat lagere koopprijs.

Als wij het hebben over "meteen" dan staan we ook meteen voor u klaar.

Als u ook nog onze website bezoekt en gelijk even de referenties van eerdere klanten leest, dan kent u ons al een beetje. Wij kennen u echter nog niet. Vandaar dat wij u van harte uitnodigen ons te bellen of via de website contact met ons op te nemen. Wij beloven u meteen van dienst te zijn, zonder verplichtingen en zonder kosten.

Naar de contactpagina?