Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Huis inruilen? Dat kan!

U wilt graag verhuizen naar een andere woning, maar uw andere woning eerst verkopen is wel belangrijk. In sommige gevallen is het voordelig om eens te kijken naar het inruilen van uw huis. Hieronder meer informatie.

Ik wil mijn huis inruilen, maar hoe werkt het?

Uw huis inruilen, nog gemakkelijk dan uw auto bij de garage inruilen. Bij het inruilen van uw auto bij de garage bent u gebonden aan de actuele voorraad van deze garage. Bij ons kunt u uw woning uiteraard ook tegen onze voorraad ruilen maar ook tegen alle andere woningen die te koop zijn, waar dan ook.

Wij taxeren beiden woningen en zullen samen met u de verschillen en prijzen bespreken. Wanneer u het met ons eens bent zullen wij beiden woningen kopen en u uw droomwoning afleveren. vaak zelfs met een servicebeurt net als bij de garage.

Meer informatie over het inruilen van uw huis?

Wij zijn al sinds 1978 actief op deze markt, hebben dus voldoende kennis en ervaring om u bij te staan. Ons motto is dan ook: Vastgoed in de ruimste zin van het woord.

Voesenek Vastgoed denkt graag met u mee. We bespreken alle opties en mogelijkheden die het beste bij uw situatie passen. Neem contact met ons op en we staan u graag te woord!

Contact over het inruilen van uw huis