Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis uit erfenis direct verkopen

Huis uit erfenis direct verkopen

Huis uit erfenis direct verkopen

Een huis uit erfenis direct verkopen, soms is het nodig. Het is echter niet altijd even eenvoudig de verkoop snel te regelen, gezien alle andere zorgen en taken waar u mee wordt geconfronteerd. Wilt u toch graag snel het huis verkopen, dan regelen wij dat direct voor u. We dragen zelfs zorg voor de inboedel als dat nodig is. Zo nemen we u direct zorgen uit handen. 

Een huis uit erfenis direct verkopen, zonder zorgen

Een huis uit erfenis direct verkopen, dat is natuurlijk alleen prettig als het u echt zorgen uit handen neemt. Een makelaar in de hand nemen om de verkoop te regelen kan uiteraard, maar daarmee bent u niet direct zeker van een snelle verkoop. Bovendien betaalt u vaak hoge makelaarskosten terwijl u niet eens zeker weet of het huis wel verkocht gaat worden. Dat kunnen redenen zijn om te kiezen uw huis uit erfenis direct te verkopen aan een opkoper. Uiteraard tegen een aantrekkelijk en eerlijk bod.

Uw huis uit erfenis direct verkopen, waarom niet?

Als u uw huis uit erfenis direct kunt verkopen bent u onmiddellijk af van een heleboel rompslomp. U hoeft geen zorg meer te dragen voor het regelen van een makelaar, u hoeft zich geen zorgen meer te maken over nieuwe hypotheeklasten en u weet direct zeker welke prijs u ervoor kunt krijgen. Wel zo handig, tenslotte heeft u al genoeg aan uw hoofd met het aanschrijven van instanties, het opzeggen van verzekeringen en abonnementen en het regelen van de aangiftes voor inkomsten- en erfbelasting.

Uw huis uit erfenis direct verkopen, hoe werkt het?

Wilt u uw huis uit erfenis direct verkopen, dan is het verstandig de betreffende adresgegevens direct aan ons door te geven. Wij kunnen dan direct de waarde van het huis inschatten en laten u binnen een werkdag weten welk bedrag wij ervoor kunnen bieden. Vindt u dit bod interessant? Dan maken we graag een bezichtigingsafspraak om een definitief bod vast te kunnen stellen. Gaat u daarmee akkoord, dan kunnen we met het vaststellen van een koopcontract direct de koop sluiten. Natuurlijk verloopt de verkoop netjes via een notaris. De kosten daarvan komen voor onze rekening.

Wilt u ook uw huis uit erfenis direct verkopen?

Laat dan direct uw gegevens achter en wij laten binnen een dag weten wat wij u kunnen bieden. Natuurlijk kunnen we bij een akkoord diverse afspraken maken over de afhandeling van de verkoop. Zo nemen wij u graag de zorg uit handen over de inboedel, als u die geheel of gedeeltelijk achter wilt laten. Ook kunnen we zorgen voor verhuizing van de huisraad.

Wilt u meer weten over het verkopen van een erfenis huis of wilt u een bod ontvangen? Neem dan direct contact op en wij doen u een aantrekkelijk bod.

Tot zo!

Ook interessant: