Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen Rijsbergen

Direct huis verkopen Rijsbergen

Direct uw huis verkopen in Rijsbergen is nu mogelijk

U wilt direct uw huis verkopen in Rijsbergen. Om diverse redenen kan u direct willen verkopen. Bijvoorbeeld als het gaat om een huis dat u geërfd heeft en waar u zelf niet wilt gaan wonen. Een vlotte afwikkeling is waar u naar streeft zodat de erfenis met de overige erfgenamen kan worden afgewikkeld. In zo’n geval kan de standaard procedure met de makelaar erg lang duren. Het duurt dan sowieso al enkele weken voordat uw huis daadwerkelijk te koop staat. Wilt u hier niet op wachten? Maak dan een afspraak met Voesenek Vastgoed voor snelle verkoop van de woning.

Om wat voor reden dan ook een directe verkoop?

Direct uw huis verkopen is echt mogelijk

Misschien staat u sceptisch tegenover het principe van direct uw huis verkopen in Rijsbergen. Maar het is wel degelijk mogelijk. Voesenek Vastgoed maakt met u een afspraak voor bezichtiging. Wij komen langs en taxeren de woning. U krijgt dan direct een prijs van ons. Gaat u hiermee akkoord dan kan uw huis zelfs binnen een dag worden verkocht. We betalen dan het overeengekomen bedrag aan u uit en regelen de verkoop met een gemachtigde bij de notaris. Dit is een goede oplossing als u bijvoorbeeld niet in de regio woont en de afwikkeling van de verkoop snel wilt regelen.

Vrijblijvend een bod op uw woning?

Meer informatie als u direct uw huis wilt verkopen in Rijsbergen

Bezit u een woning in Rijsbergen die u wilt verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Omdat wij uw woning van u opkopen is direct verkopen van uw huis in Rijsbergen zeker mogelijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over de financiering van de koper, want die is gegarandeerd. Wij zijn bereikbaar per telefoon, mail, sms, whatapp en maken graag met u een afspraak voor taxatie. De verkoop van de woning kan op deze manier binnen een dag of enkele dagen al geregeld zijn. Maar ook als u minder haast heeft kopen wij graag uw woning.

Meer informatie of gewoon een prettig gesprek

Ook interessant: