Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen Dordrecht

Direct huis verkopen Dordrecht

Direct uw huis verkopen in Dordrecht

Direct uw huis verkopen in Dordrecht? Het kan tegen een aantrekkelijke prijs, zonder ontbindende voorwaarden of addertjes onder het gras. Wij brengen graag het hoogste bod uit op uw huis en geven u direct zekerheid. Zo weet u zeker dat uw huis wordt verkocht en kunt u direct aan uw toekomst bouwen.

Direct uw huis verkopen in Dordrecht, soms kan het niet anders

Iedereen kan terecht komen in een situatie waarbij het noodzakelijk wordt de eigen woning direct te verkopen. Bij een scheiding bijvoorbeeld, een executieverkoop of bij een huis dat verkregen is uit een erfenis. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u gewoon snel zekerheid wilt. Bijvoorbeeld omdat u gaat samenwonen en geen dubbele lasten meer wilt, of naar het buitenland vertrekt en uw huis direct wilt verkopen. Bent u ook in die omstandigheden of wilt u gewoon snel duidelijkheid, dan bieden wij graag een oplossing.

Direct uw huis verkopen, het kan snel gaan

Veel mensen schakelen bij de verkoop van een huis een makelaar in. Die zet het vervolgens te koop en berekent daar makelaarskosten voor. Natuurlijk betekent dat niet altijd dat het huis ook direct verkocht wordt. Soms kan het maanden en zelfs jaren duren voor een huis daadwerkelijk overgedragen kan worden. Wilt u dat het sneller gaat? Dan kunt u kiezen voor een uitstekend alternatief. Wij brengen graag geheel vrijblijvend een bod uit op uw huis. Zo kunt u direct uw huis verkopen in Dordrecht, zonder extra kosten en met zekerheid.

Direct uw huis verkopen in Dordrecht, hoe werkt dat?

Denkt u er over uw huis te laten opkopen, laat dan eerst geheel vrijblijvend een bod uitbrengen op uw huis. Vindt u het een interessant bod? Dan maken wij graag een afspraak met u om uw huis te bezichtigen. Zo kunnen we direct een definitief bod uitbrengen. Gaat u daarmee akkoord? Dan stellen we gezamenlijk de voorwaarden op voor het koopcontract. Zodra de notaris dat heeft opgesteld ontvangt u direct de koopsom. Snel, duidelijk en zonder kosten of rare voorwaarden.

Zekerheid van verkoop geeft rust

Het verkopen van uw huis kan snel gaan als u kiest voor het laten uitbrengen van een bod. Natuurlijk kunt u een eerlijk bod verwachten en hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten, ontbindende voorwaarden of addertjes onder het gras. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het opkopen van onroerend goed in Dordrecht en weten exact wat uw woning waard is. Contact opnemen met uw verkopend makelaar is dan ook helemaal niet nodig en doen wij ook niet zonder uw toestemming.

Wilt u meer weten over het direct verkopen van uw huis in Dordrecht? Neem dan contact met ons op. Wilt u graag geheel vrijblijvend een eerste bod ontvangen? Laat dan uw gegevens achter en u ontvangt binnen een werkdag een aantrekkelijk bod.

Direct contact met ons?