Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen in Breda

Direct huis verkopen in Breda

Direct huis verkopen Breda

Bewoont u op dit moment een huis in de regio Breda dat u door omstandigheden graag direct wilt verkopen? Bij een gewenste directe verkoop van uw huis in Breda staat Voesenek Vastgoed voor u klaar. Wij zijn de specialist op het gebied van het kopen van onroerend goed in de regio Breda. Wacht niet langer, laat ons een bod doen op uw woning en voor u het weet woont u zonder zorgen in uw nieuwe huis. Een bezichtigingsbezoek is gratis en zonder verdere verplichtingen.

 

Huis in Breda direct verkopen zonder makelaar

Met het verkopen van uw huis aan Voesenek Vastgoed bent u ervan verzekerd dat uw huis direct is verkocht, omdat wij dat zelf doen, wij zijn uw koper. Een samenwerking met Voesenek biedt u daarom direct gemak. Heeft u al een makelaar in de hand? Geen nood, er wordt bij Voesenek Vastgoed nooit zonder toestemming van u contact opgenomen met uw verkopend makelaar.

Betrouwbaar vastgoedbedrijf

Voesenek Vastgoed is een betrouwbaar en betrokken vastgoedbedrijf in de regio Breda. Voesenek Vastgoed is al meer dan 35 jaar actief op de markt, waardoor wij genoeg kennis en ervaring hebben om u bij te staan. Onze werkwijze is simpel en daarbij richten we ons volledig op u en uw situatie. Alle afspraken die u met ons maakt worden vastgelegd bij een notaris. Zodra alle afspraken afgestemd zijn en het koopcontract is opgemaakt, betalen wij de koopsom direct via de notaris aan u. De kosten voor overdracht zijn voor onze rekening. Uw huis is direct verkocht zonder ontbindende voorwaarden. Snel, eerlijk, eenvoudig en duidelijk! En ook belangrijk, u heeft een flinke zorg minder!

Wilt u direct uw huis in Breda verkopen en meer informatie?

Wilt u direct huis verkopen in Breda? Vul het contactformulier in. Uw aanvraag bij ons is kosteloos, vrijblijvend en wordt vertrouwelijk behandeld. Wij streven er altijd naar om uw aanvraag binnen 24 uur in behandeling te nemen.

Contact met Voesenek Vastgoed