Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Bedrijven die huizen kopen

Bedrijven die huizen kopen

Op zoek naar bedrijven die huizen kopen?

Help; u krijgt uw huis niet verkocht! Ondanks de aantrekkende woningmarkt, komt het helaas vaak voor dat men het huis maar niet verkocht krijgt. De wanhoop is nabij want men heeft van alles geprobeerd om maar een koper te vinden - ook al verkeert het huis in uitstekende staat en is het direct intrekbaar. De traditionele manieren van huizenverkoop zoals het aan de man brengen van uw huis met behulp van een makelaar, zijn geen garantie op succes. De laatste jaren is het inschakelen van bedrijven die huizen kopen zoals Voesenek Vastgoed daarom sterk in opmars. U geniet bij ons van een snelle en gegarandeerde verkoop van uw huis.

Bedrijven die huizen kopen versus makelaars

Een makelaar fungeert als tussenpersoon en koopt niet zelf huizen op. Daarom ontbreekt elke vorm van zekerheid en is het maar wachten op de juiste koper die aan uw deur klopt. Indien u met behulp van een makelaar wel het geluk heeft dat er zich een potentiële koper meldt, dan leiden de prijsonderhandelingen vaak tot grote ergernissen. Als men daadwerkelijk tot koop overgaat, dan komen makelaarskosten om de hoek kijken. Een gemiddelde makelaarscourtage ligt al gauw tussen de 1% en 2% van de uiteindelijke verkoopprijs. Het inschakelen van een makelaar kan daarom minder aantrekkelijk zijn dan het inschakelen van bedrijven die huizen kopen. Immers ben je hiermee verzekerd van een prompte en gegarandeerde verkoop van uw huis. Juist in lastige situaties, zoals een echtscheiding, erfenis of dreigende executieverkoop is zekerheid meer dan welkom.

Bedrijven die huizen kopen; Voesenek Vastgoed

Voesenek Vastgoed staat bekend als een van de betrouwbare, deskundige en vlotte bedrijven die huizen kopen. Onze werkwijze is kinderlijk eenvoudig. Wij komen graag langs om het huis te bezichtigen en kunnen vanwege onze expertise, direct een bindend en eerlijk bod uitbrengen. Gaat u akkoord met ons bod? Dan stellen wij samen de koopovereenkomst op waarna de notaris de verkoop officieel registreert. Gefeliciteerd; uw huis is succesvol verkocht!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij accepteren allerlei type woningen zoals rijtjeshuizen, appartementen en bungalows. Bovendien is het bij ons geen vereiste dat het huis in perfecte staat moet verkeren. Wij komen graag met u in contact om u vrijblijvend te informeren over alle mogelijkheden in uw persoonlijk situatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op