Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Aankoopmakelaar

Een huis kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Er worden veel woningen aangeboden, maar waar moet je op letten bij het kopen van een woning? Door het kopen van een huis samen met ons als aankoopmakelaar ben je er zeker van dat de juiste keuze gemaakt is en zal worden!

Onafhankelijke aankoopmakelaar Breda

Heb je al een woning gevonden of zoek je nog? Wij helpen je met alles! Wij gaan met je mee tijdens een bezichtigingsronde. Wij bekijken wat de werkelijke waarde voor de woning is, afgezien van wat de vraagprijs is. Wij beschikken over een grote hoeveelheid ervaring in het kopen van een huis en hebben de benodigde bouwtechnische kennis. In tegenstelling tot traditionele makelaars kopen wij zelf ook woningen. Daarom weten wij als geen ander wat de risico’s en valkuilen zijn. Wij zijn er dus exclusief voor uw belang!

Kosten aankoopmakelaar Breda

Er zijn genoeg valkuilen bij het kopen van een woning. Voesenek Vastgoed haalt deze zorgen bij je weg en onderzoekt deze punten voor u. Daarnaast onderhandelen wij voor u met de verkoper/makelaar. Doordat wij dit dagelijks doen en de huizenmarkt als geen ander kennen zult u nooit teveel betalen. Wij bieden 2 pakketten aan, zodat wij alleen betaald worden voor het werk wat je echt nodig hebt. 

"Adviserend" pakket

* online beoordeling van de woning
* telefonisch prijsadvies
* onderhandel tips
* nakijken koopovereenkomst
€ 200.00 Incl BTW

"Full-service" pakket

* online beoordeling van de woning
* bezichtiging van de woning
* advisering over bouwtechnische staat 
* telefonisch/ persoonlijk prijsadvies
* onderhandeling door ons
* nakijken koopovereenkomst
* financiële advisering hypotheek
* begeleiding naar de notaris
€ 750.00 Incl BTW

Contact met aankoopmakelaar Voesenek Vastgoed

Een huis kopen zonder zorgen van A tot Z? Neem nu contact op met Voesenek Vastgoed en maak gebruik van de jarenlange ervaring die wij hebben in het zelf kopen van vastgoed. Dé aankoopmakelaar van Breda, dat zijn wij!

Contact met Voesenek Vastgoed