Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Koopaanbod

Koopaanbod: Willemskade 15E

Verkocht

Willemskade 15E

Rotterdam,

Vraagrijs
Op aanvraag
Type woning
Appartement
Bouwjaar
2000
Oppervlakte
ca. 138 m²

Appartement van ca. 138 m² in zéér exclusieve appartementencomplex “Williams Estate 3”. Vanuit het appartement heeft u het meest directe uitzicht op rivier De Maas en de skyline wat mogelijk is in Rotterdam.

Het gerenommeerde architectenbureau BIAS te Rotterdam tekende voor Williams Estate. Dit kleinschalige project – opgeleverd in 2000 – telt een beperkt aantal appartementen, is in totaal acht verdiepingen hoog en staat op eigen grond.

Zo'n prachtgebouw staat niet zómaar ergens. De ligging in het historische Scheepvaartkwartier is misschien nog wel een groter pluspunt dan de hoogwaardige architectuur. Niet voor niets zeggen Rotterdammers "het is een voorrecht om in het Scheepvaartkwartier te wonen".

Met haar boulevard aan rivier De Maas, het park en last-but-not-least de grote verscheidenheid aan (top-)restaurants, grand café's, het bekende Westelijk Handelsterrein is het Scheepvaartkwartier één van de aantrekkelijkste locaties van Rotterdam om te wonen. Ook het stadscentrum en het nieuwe Luxor theater zijn op een steenworp afstand gelegen.

Het appartement biedt een werkelijk fenomenaal uitzicht over de rivier en de skyline en heeft een heerlijk loggia.

Deze advertentie is een vooraankondiging voor de verkoop van deze woning, wilt u deze woning snel kopen?

Neem dan direct contact met ons.

Heeft u nog vragen?